torsdag 8 december 2011

Sista fina dagen med de tanzanska deltagarna

Hej igen!
Tredje dagen blev den sista för våra tanzanianska partners. Idag var det dags att summera, göra klart alla saker och försöka hitta ett bra sätt att gå vidare.

Dagen börjades med att de fick diskutera hur de kan samarbeta kring informationsmaterial och hur de kan samarbeta i större utsträckning.

Det kom fram en massa bra idéer, som bara är en början på vad som skulle kunna bli än bättre verksamhet och bättre samarbete. Om bara en bråkdel av de idéer de hade kan realiseras kommer det bli väldigt bra. Hoppas att de framöver kommer hålla kontakten med varandra.

I summeringen av dagarna kom det fram att en av sakerna de uppskattat var att de  fick möjlighet att veta lite mer om varandra och att det skapade ett förtroende som jag hoppas kan leda till ökat samarbete framöver.

Själv är ja väldigt imponerad av vad denna första utbildningsgrupp presterat och delat med sig av under dagarna och det värmde mycket när det var många av dem som sa att de tyckte att det hade varit "wonderful".
Hoppbilden med de tanzanianska partnersarna.

Innan vi hade den sista gemensamma lunchen var det dags för den obligatoriska hoppfotograferingen. Och den hade vi såklart nere vid havet. Det var lite sorgligt att säga hejdå till dem alla, men jag tror nog jag träffar dem igen!

Tack för tre jättefina dagar alla fina människor från våra partners TPHA, TGGA, WOCHIVI och IDYDC!

Ha det så bra så hörs vi snart igen!

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar