torsdag 8 december 2011

Pepparkakor, hoppande fiskar och volleyboll

Hej igen!

Fjärde dagen för mig att utbilda partners, men idag anlände nya deltagare. Nu var det dags för våra kenyanska och burundiska vänner!

Dagen gick fint och de var duktiga och effektiva och kom med massa bra saker. Pepparkakorna som jag hade tagit med från Sverige gjorde också succé, speciellt för vissa. Dorothy från Kenya Girl Guides var väldigt förtjust i dem och ville även ta med sig burken hem.
Dorothy åt till och med upp de sista pepparkakssmulorna.

Även idag stannade de kvar lite längre än de behövde, så det var kul. Efter eftermiddagsteet var vi sedan några som gick ner till havet för att bada lite. Chantal från Burundi Scouts Organization var lite orolig för att det skulle vara djur i vattnet och undrade vad det var som låg på botten. Det visade sig vara plastpåsar.

Lite senare ropar de "fish, fish" och jag ser inte vad det är utan tror att det är en stor fisk som närmar sig. Men det visar sig vara små fiskar som hoppar i en cirkelrörelse upp över vattenytan. Det ser himla roligt ut.

När vi sedan badat klart hittar vi en volleybollboll och börjar spela lite. Så småningom kommer några okända ugandier, som vill spela mot oss. Det blir en rolig match och vi spelar ändå tills solen går ner och månen lyser starkt på himlen.

Imorgon blir det skriv- och fotoövningar med den nya gruppen!

Ha det så fint så hörs vi snart igen!

Camilla

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar